ŞAMPİYON KROSCULAR KUPA İLE DÖNDÜLER

Kocaeli ilinde yapılan Atletizim (KROS) Grup Müsabakalarında Yıldız Erkekler şampiyonu ve Yıldız Kızlar 2.olan Söğütlüçeşme Orta Okulu öğrencileri Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt'u makamında ziyaret ederek kupalarını takdim ettiler.

Okul Müdürü Sami Özen ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Serkan Öztürk ve İdris Turhan ve dereceye giren Atletler Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt'u makamında ziyaret

Söğütlüçeşme Orta Okulu Müdürü Sami Özen, Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz'in öncülüğünde okulumuza verilen desteklerle başarımızda büyük pay sahibi olmuşlardır. Söğütlüçeşme Orta Okulu olarak Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ve ekibine teşekkür ederim dedi.

Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt, Sporu ve sporcuyu seven desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Temel Karadeniz öncülüğünde ilçe sporumuza imkanlarımız içinde destek vermeye çalışıyoruz bunların karşılığında sporcu kardeşlerimizin elde ettiği başarılar bizleri daha çok mutlu ediyor başarılarınızdan dolayı tebrik ederim dedi.