İKİTELLİSPOR ADIM ADIMI 2-1

İKİTELLİSPOR ADIM ADIMI 2-1

İstanbul 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Küçükçekmece İkitellispor, 13. Grubu’nda oynadığı 6 maçın tamamını kazanarak, şampiyonluk yarışını sürdürüyor.

İkitellispor, ligin 6. haftasında İFAspor sahasında kendisi gibi namaglûp olan Zeytinburnu Yıldızspor'u konuk eti. Mavi-beyazlılar, çok iyi oynayamadığı maçı 1-0 kazanmasını bildi.

Müsabakanın ilk yarısı her iki takım girdiği gol pozisyonlarının gole çevirmeyince ilk yarı golsüz sona erdi.

Ancak maçın ikinci yarısında sahada tam bir İkitellispor rüzgârı esti. İkinci 45 dakikaya çok etkili başlayan İkitellispor Oyunu bırakmayarak kontrol altına alan ev sahibi İkitellispor 72.Dakikada Furkan’ın attığı golle bu önemli maçı kazanarak hem yenilmezliğini sürdürdü hem de üç puanı alarak şampiyonluk yarışında bir engeli daha aşmanın sevincini yaşadı.

İkitellispor Teknik Direktörü Ali Ayyıldız, Ligin önemli ve grubumuzun güçlü takımlarından olan Zeytinburnu Yıldızspor'u zorda olsa mağlup edere üç puan almak çok güzel. Formasının hakkını vererek canla başla mücadele eden oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Biz şampiyonluk için ligin son maçına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz ligin başından beri aynı disiplin, özveri ve centilmenlikle yolumuza devam ediyoruz. Sahadaki adil olmayan yönetimlere aldığımız galibiyetlerle cevap vereceğiz. Takımın özellikle ikinci yarıdaki oynadığı oyun ve aldıkları galibiyet için oyuncularımıza tekrar teşekkür ediyorum

İkitellispor Kulüp Başkanı Abdulselam Cayhen, Bugün futbolcu kardeşlerimiz sahada çok iyi mücadele verdiler özellikle ikinci yarıda sergiledikleri futbol galibiyeti ve üç puanı almamıza neden oldu. Ligin son maçına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Maçlarımızda bizi destekleyen herkese teşekkür ederken, taraftarımız ve sporseverlerden bundan sonrada oynayacağımız maçımızda takıma sahip çıkmalarını istiyorum. Formasının hakkını canla başla mücadele ederek veren bu gençlerimiz çok şey istemiyor. Sadece maçlarına çıktıkları zaman biraz destek istiyorlar. Bu desteği bu gençlerimize bizim çocuklarımız bizim gençlerimize çok görmeyelim.