OTİLLİA KÜÇÜKÇEKMECE’DE

OTİLLİA KÜÇÜKÇEKMECE’DE

WSKF Dünya Karate ve Avrupa Şampiyonu Alladdin Şahintekin,10 Kasım Cuma günü düzenlenen Alladdin Culb Diploma töreninde, dünya starı şarkıcı Otillia'yı Küçükçekmece Alladdin Club'te ağırladı.

Diploma törenlerinde hep ünlü isimleri ağırlayan Alladdin Culb'ün bu yılki konuğu, dünya listelerinde hit olan şakısı Bilionera ile adını duyuran Rumen şarkıcı Otillia.

Otillia konuk olduğu Küçükçekmece Alladdin Culb’te, hem Karate öğrencilerinin diplaomlarını verirken hemde onlarla sohnet etti. Öğrenciler tarafından yapılan süpriz gösterilerin ardından bu kez Romanyalı ünlü şarkıcı Otillia ile Dünya şampiyonu Alladdin Şahintekin tatamiye çıkacaklar.

Dövüş sporlarını çok yakından takip ettiğini, özellikle karateyi çok sevdiğini söyleyen Otillia, karatenin diğer dövüş sporlarına nazaran çok kaliteli olduğunu belirti.

Bilionera ile adını tün dünyaya duyuran Rumen şarkıcı Otillia, geçtiğimiz yıl Serdar Ortaç'la birlikte ' Balım'ismli şarkı için kamera karşısına geçmişti.

Türkiye 'de artık geniş bir hayran kitlesi oluşturan Otillia, Türkiye benim ikinci yuvam dedi.

 Alladdin Culb olarak daha önce diploma törenlerine Devrim Evin, İlker Çevik, Esat Delihasan, Hasan Yalnızoğlu,Turabi Çamkıran,Bilgihan Demir gibi ünlü isimleri karatecileriyle buluşturan Alladdin Şahintekin,amacının çocukların gelişim süreçlerinde hem fiziksel hemde mental olarak ciddi faydaları olan karate sporunu,özellikle çocuklara sevdirmek ve bu sporun güzeliklerini insanlara anlatmak olarak açıkladı.