KÜÇÜKÇEKMECE DEPLASMANDA GALİP.3-1

KÜÇÜKÇEKMECE DEPLASMANDA GALİP.3-1

İstanbul 1. Amatör Lig mücadele eden Küçükçekmecespor, deplasmanda karşılaştığı Rumeli İdmanyurduspor’u 3-1 yendi.

Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında Küçükçekmecespor, Rumeli İdmanyurduspor takımları arasındaki karşılaşmayı Fikret Seren Erdal, İsa Gürel ve Gökhan Can hakem üçlüsü yönetti.

Mahmutbey Stadında oynanan maçta ilk yarının başlarında 20.Dakikasında Berkay'ın attığı golle 1-0 öne geçen misafir takım Küçükçekmecespor farkı artırmak arzusu ile baskılarını Rumeli İdmanyurduspor kalesinde artırarak tehlikeli olamaya başladı.

Yeşil-beyazlıların baskılar sonucu ilk gollün sahibi Berkay 38.Dakikada kendisinin ve takımının ikinci gollünü atarak farkı ikiye skoru da 2-0 yapan gollü atmış oldu. Maçın ilk yarısı Küçükçekmecespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Rumeli İdmanyurduspor, Küçükçekmecespor kalesine topu ağlara yollayarak farkı bire indirdi ve skoru 2-1 yapan gollü buldu.

78. Dakikada Küçükçekmecespor’da Agit takımını üçüncü karşılaşmanında skorunu belirleyen gollünü attı. Karşılaşma misafir takım Küçükçekmecespor’un 3-1’li üstünlüğü ile sonuçlandı.

Küçükçekmecespor Ligde oynadığı 7 maçın sadece 1 maçı kendi sahasında kazanırken 3 yabancı saha maçından galip çıkarak 12 puan toplamış oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Uğur Aytaç, heyecanı yüksek bir maç oynadıklarını kaydederek, "İki takımda kazanmak istiyordu. Rakip kazanarak üst sıralara çıkmak, biz de kazanıp alt sıralardan uzaklaşmak istiyorduk.'' ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti. ''Son haftalarda iyi yorduk ama bir türlü sonuca ulaşamıyorduk bugün iyi oynadık ve iyi bir skorla kazanarak üç puanı alan takımı olduk futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum ifadesini kullandı.