KÜÇÜKÇEKMECE İDMAN YURDU. 2-0

KÜÇÜKÇEKMECE İDMAN YURDU. 2-0

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grupta alt sırayı ilgilendiren Küçükçekmece İdman Yurdu spor ile Yedikule spor takımları arasında oynanan maçta ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurdu spor ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanarak üç puanı alan takım oldu.

Halkalı Etap sahasında oynan karşılaşmayı Caner Erbil, Erkan Kılıç ve Serkan Koç hakem üçlüsü yönetti.

Müsabakanın ilk yarısı her iki takım oyuncuları girdiği gol pozisyonlarından yararlanmayınca ilk yarı golsüz kapandı. İkinci yarı ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurdu spor daha baskılı oyun ortaya koyarak rakip kalede etkili olan taraftı.

78.Dakikada Küçükçekmece İdman Yurdu spor Ahmet’in attığı golle Yedikule spor karşında 1-0 öne geçti. Karışlaşma skorla sona ereceği sanılırken 90+2 de Küçükçekmece İdman Yurdu spor günün başarılı ismi Yunus takımın ikinci karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı ve karşılaşma ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurdu spor takımının 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Küçükçekmece İdman Yurdu spor 12 oynadığı maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 16 puan topladı. Misafir takım Yedikule spor ise 12 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik 9 yenilgi gördü ve 7 puan toplayarak sondan üçüncü sırada yerini almış oldu.