ATAKENT'DE AVANTAJ 2015 GEÇTİ.

ATAKENT'DE AVANTAJ 2015 GEÇTİ.

 

İstanbul U-16/B Gençler ligi 15.Grupta şampiyonluk yarışı veren iki Küçükçekmece temsilcilerinden Atakent 2015 spor ile takipçisi İstanbul Atakent spor ile 1-1 berabere puanları paylaşırken lider Atakent 2015 spor puan farkını korumuş oldu.

 

Halkalı Etap sahasında oynan günün önemli maçını Abdurrahman Duman, Mert Şutanrıkulu ve Reha Uslu hakem üçlüsü yönetti. İki takımın mücadelesi 80 dakika boyunca büyük çekişmeye sahne olurken izleyenler çekişmeli ve pozisyonu bol bir maç izlediler

Karşılaşamaya hızlı başlayan İstanbul Atakent spor 10.Dakikada Mücahittin attığı golle 1-0 öne geçti.

Kalesinde erken golü gören Ataken 2015 sporlu oyuncular tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi ve bu yüklenme sonucu golü buldu. 39.Dakikada Cevat ile beraberlik gollünü buldu sarı lacivertliler ilk yarı 1-1'lik skorla kapandı.

İkinci yarıda da zaman zaman üst düzey futbol oynayan iki takımın mücadelesinde kaleciler yaptığı kurtarışlarla ön plana çıkarak başarılı olunca ekipler gol sevinci yaşayamadılar. Haftanın önemli maçına Atakent 2015 spor, İstanbul Atakent spor takımları ilk yarı atılan karşılıklı gollerle sahadan 1-1 berabere sona eren maçta sahadan 1 puanla ayrıldılar.

Lider Atakent 2015 spor 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlikle 28 puan toplayarak en yakın takipçisi İstanbul Atakent spor 6 puan farkla şampiyonluk yolunda büyük engeli aşarak sahadan mutlu ayrılan takım oldu.