KÜÇÜKÇEKMECE TURNUVASI’INDA 7.HAFTA GERİDE KALDI.

KÜÇÜKÇEKMECE TURNUVASI’INDA 7.HAFTA GERİDE KALDI.

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile ortaklaşa düzenlenen 11Küçükçekmece Belediye Başkanlık Geleneksel Minikler Futbol Turnuvası’nda heyecan, 7.Hafta karşılaşmaları ile devam etti.

Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap Sahasında Geleneksel 11.Minikler Futbol Turnuvası Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen 11Küçükçekmece Belediye Başkanlık Geleneksel Minikler Futbol Turnuvası’nda heyecan, 7. hafta karşılaşmaları ile devam etti.

Küçükçekmece ilçe kulüpleri arasında sağlıklı yaşama teşvik etmek; birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak organize edilen futbol turnuvasında, haftalar ilerledikçe heyecan ve tempo artıyor.

22 takımın 2 ayrı grupta mücadele ettiği turnuvanın 7. haftasında da çekişmeli mücadeleler yaşandı. 10 karşılaşmada toplam 49 gol atıldı. Halkalı Taştepe, Atakent 2015,İFA spor ve İstanbul Demirspor takımları 7.hafta sonunda da puan kayıp’ı vermeden yollarına emin adımlarla devam ediyorlar

İstanbul Balkan spor, İstanbul Sinop spor-10-0,Halkalı Taştepespor, İkitelli spor-5-0,İFA spor, Atakent Gelişim spor-5-0 ve İstanbul Demirspor, İstanbul Trabzonspor’u 5-0’lik farklı skorlarla yenerek 7.haftanın farklı skorlarını almış oldular.