OKUL OLİMPİYATLARINDA 9201 ÖĞRENCİ ÖDÜLENDİRİLDİ.

OKUL OLİMPİYATLARINDA 9201 ÖĞRENCİ ÖDÜLENDİRİLDİ.

 Öğrencilerin spor yapma alışkanlığı kazanması ve profesyonel sporcuların yetişmesi amacıyla her yıl Küçükçekmece Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Okul Olimpiyatları Müsabakaları kupa töreni Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.

Gerçekleştirilen törene Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Göksun Öz, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

2.Dönem Okul Olimpiyatları Müsabakaları İlçe genelinde Atletizm, Basketbol, Voleybol, Öğretmenler Arası Voleybol, Kort Tenisi, Puanlı Atletizm, Oryantring, Öğretmenler Arası Oryantring, Özel Atletizm Oyunları, Fiziksel Etkinlikler, Bowling Turnuvaları yapıldı. 11 branşta 360 okuldan toplamda 5948 lisanslı sporcu ve 463 Beden Eğitimi Öğretmeni Türk sporuna kazandırıldı.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı sonunda 19 branşta 645 Takımdan 9201 öğrenci ve 463 öğretmen Okul Olimpiyatlarında dereceye yaptılar.

Gerçekleştirilen spor müsabakasında derece alan okullar ve öğrencilere Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Göksun Öz, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt ve Okul Müdürleri tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.