KÜÇÜKÇEKMECE İDMAN YURDU İSTEDİ VE KAZANDI.3-2

KÜÇÜKÇEKMECE İDMAN YURDU İSTEDİ VE KAZANDI.3-2

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta Küçükçekmece İdman Yurduspor kendi sahasında 2-0 geri düştüğü maçta Irmakspor'u 3-2 mağlup etti.

İstanbul Süper Amatör Lig’in ilk haftasında kendi sahasında Irmakspor karşında 2-0 yenik duruma düşen Küçükçekmece İdman Yurduspor maçtan 3-2 galip ayrıldı.

6.Dakika Irmaksporlu Mahsun ceza sahası dışından topla buluştu kaleyi karşıdan gördü sert şutu top az farkla dışarı gitti.

9.Dakika misafir takım Irmaksporlu Ömer Faruk arabası ile buluştuğu topla ceza sahası içine girdi kaleci Berkay'ın üzerinden aşırmak istedi ve başarılı file bekçisi çok güzel bir refleksle gole izin vermedi.

12.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor Sercan Sağ kanattan aldığı topla hızla rakip ceza sahasına doğru yöneldi sert şutu kaleci Muhsin topu iki hamle ile kontrol aldı.

14.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor Kaan ile serbest vuruş kullandı kullanılan serbest vuruşunda top üsten az farkla auta çıktı.

16.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor savunması pas hatası yaptı bunu çok iyi değerlendiren misafir takım Irmakspor golcüsü Masum aldığı topla ceza sahası içine girdi ve kaleci Berkay'ın solundan topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

22.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor Kaan ile köşe vuruşu kullandı köşe vuruşundan topu çok iyi takip eden Yunus'un kafa vuruşu top az farkla auta çıktı.

24.Dakika Irmakspor’lu Masum orta sahadan atılan uzun topla ceza sahası içinde ayağının uççu ile topa dokundu ve topu ağlara yollayarak kendisinin ve takımının ikinci gollünü atarak farkı ikiye skoru da 2-0 yapan gollü atmış oldu.

38.Dakika Irmakspor Tahsin ile serbest vuruşu kullandı kullanılan serbest vuruş üsten az farkla auta çıktı.

41.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor Serhat’ın kılas hareketlerle Irmakspor’lu üç oyuncuyu geçti ceza sahasına çok güzel ortasını takip eden Tugay'ın şık kafa vuruşu top Irmakspor ağları ile buluştu ve ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurduspor farkı bire indirerek skoru 2-1 yaptı.

43.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor'da gollün sahibi olan Tugay sol kanattan aldığı topla ceza sahası içine girmek üzereyken sert şutu top kale direğini yalayarak dışarı çıktı.

45.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor 'da Tugay ortasını çok iyi takip eden takım arkadaşı Sercan gelişine sert şu kaleci Muhsin golle müsaade etmedi.

45+5.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor 'da Sağ taraftan ortalana topu çok iyi takip eden Mesut kaleci Muhsin'in sağından topu ağlara yollayarak skora eşitliği getiren gollü attı skor 2-2 oldu ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

47.Dakika misafir takım Irmaksporlu Mustafa serbest vuruşu kaleci Berkay'ın kontrollü altında top auta çıktı.

50.Dakika Irmakspor sağ taraftan Alaaddin ile köşe atışı kullandı köşe atışından giden top kafalarda sekti ve taç’a çıktı.

59.Dakika ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurduspor Ali Görkem topla buluştu ve buluştuğu topu ağlara yollayarak takımını üçüncü ve öne geçiren gollü atarak skoru 3-2 yaptı.

63.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor ikinci yarıda oyuna dahil olan Orhan ceza sahası içinde topa dokunmayınca takımı adına mutlka bir golden oldu.

80.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor günün başarılı futbolcusu Tugay'ın sert şutu kaleci Muhsin iki hamle ile topu kontrol altına alarak golle izin vermedi.

83.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor Orhan misafir takım Irmakspor kalecisi Muhsin ile karşı karşıya kaldı aşırması başarılı file bekçisi uzanarak gole müsaade etmedi.

85.Dakika Küçükçekmece İdman Yurduspor ortalan topu çok iyi takip eden Mesut'un kafa vurşu top az farkla auta çıktı.

87.Dakika köşe atışından gelen top Kaflarda sekti Küçükçekmece İdman Yurduspor'lu Bahadır topa çizgi üzerinden topa kafa ile müdahale ederek golle izin vermedi.

Ligin il haftasında Küçükçekmece İdman Yurduspor kendi sahasında 2-0 geri düştüğü maçta Irmakspor'u 3-2 kazanarak lige üç puan ile başlayan takımı oldu.

STAD. Halkalı Etap

HAKEMLER: Oğuzhan Talha Karakuş, Cihan Güşçiçek, Çağdaş Demir

K.ÇEKMECE İ.YURDUSPOR: Berkay, Sercan Ahmet, Mesut, Ali, Kaan,(67.dk Bahadır ),Yunsu,(57.dk Orhan),Ozan,(85.dk Haci),Fatih, Tugay, Serhat.

IRMAKSPOR: Muhsin, Gurur, Munir,(46.dk Okan),Mustafa, Tayfun, Tahsin, Alaaddin, Furkan,( 60.dk Burak),Mahsum, Oğuzhan, Ömer Faruk

GOLLER:16,24.Dk Mahsun - Irmakspor,41.Dk Tugay,45+4.Dk Mesut ve 59.Dk Ali -K.Çekmece İ.Yurduspor