İSTANBUL TRABZONSPOR İLK YARIYI LİDER KAPTI

İSTANBUL TRABZONSPOR İLK YARIYI LİDER KAPTI

İSTANBUL 1. Amatör Lig 3.Grupta lider İstanbul Trabzonspor ligin ilk yarının son haftasında İFA spor sahasında çıktığı çıktığı Şirinevlerspor önünde zorlansa da 2-1 galip gelerek zirvedeki yerini korudu.

İFA spor sahasında oynanan maça lider İstanbul Trabzonspor, kendi sahasında ağırladığı Şirinevlerspor'u etkili oyunuyla yenerek liderlik koltuğunu kaptırmadı. İstanbul Trabzonspor İlk yarısında 19.Dakikada Özkan'ın gollü ile öne geçti.33.Dakikada misafir takım Şirinevlerspor Lokmanın attığı golle beraberliği yakaladı ve skora eşitlik geldi.

İlk yarısı 1-1 berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren İstanbul Trabzonspor 48.Dakikada Yunus'un attığı golle yeniden 2-1 öne geçti. İstanbul Trabzonspor etkili ataklar sonucu bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi. Karşılaşmayı 2-1 kazanan ev sahibi İstanbul Trabzonspor 9 maçta 7 galibiyetle 21 puan toplayarak ligin ilk yarısını lider olarak kapatırken 28 golle en fazla gol atan ve 7 golle en az gol yiyen takım özelliğini taşımış oldu.

İstanbul Trabzonspor teknik patronu Mehmet Yener, "Aldığımız galibiyet bizi mutlu etti. Lig sonunda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz." dedi.

İstanbul Trabzonspor 2.Başkanı Salih Çetin ise, "Rakibimiz karşısında iyi oyun sergiledik. 90 dakikanın sonunda gülen taraf biz olduk. Futbolcularımı ve teknik heyeti kutluyorum. Ayrıca bizleri destekleyen taraftarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum." şeklinde konuşarak lig sonunda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.