YENİ UFUK SPOR'DA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ

YENİ UFUK SPOR'DA ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ

İSTANBUL 2. Amatör Lig’de şampiyon olarak 1.Amatör lige çıkma başarısı gösteren Küçükçekmece Yeni Ufuk spor yönetimi şampiyonluk yemeği düzenledi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular şampiyonluk kupasını tekrar kaldırdı.

İstanbul'da gelecek sezon 1. Amatör Lig’de temsil edecek olan Yeni Ufuk spor yönetimi şampiyonluk yemeği düzenlendi. Florya Uludağ Et Lokantası’nda düzenlenen geceye, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Başkan Vekili Seyit Bel, Genel Sekreter Recep Kelment, Yeni Ufuk spor ‘un onursal Başkanı Nusret Öksüz, eski başkanlardan Yaman Turgut, Cennet Mahallesi Muhtarı, Yeni Ufuk spor kulüp Başkanı Recep Müftüoğlu, Yeni Ufuk spor yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları katıldı.

Yemekte açılış konuşmasını Başkan Recep Müftüoğlu, yaptı. Müftüoğlu “Hayallerimiz var bizim diyerek yola çıktık. Bu yolda ilerledik. İlk yılda A takımımızı şampiyon olarak 1. Amatör Lige çıkaracağız dedik. Bu doğrultuda 1. Amatör Lige çıkmakla ilk adımımızı attık. Teknik heyetimize, oyuncularımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere destek veren Küçükçekmece Belediyemize, Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve Yeni Ufuk spor ailemize maddi manevi destekleyen Yeni Ufuk spor ailesine de teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra kulübe maddi manevi destek verenlere günü anısına plaket taktim edildi.