SÖĞÜTLÜÇEŞME BİRLİK KAHVALITISI

SÖĞÜTLÜÇEŞME BİRLİK KAHVALITISI

Her yıl geleneksel hale getirilen ve Söğütlüçeşme Birlikspor Kulübü tarafından düzenlenen kahvaltı gerçekleştirildi.

Küçükçekmece Dilek Cafer’de Samimi bir hava içinde geçen kahvaltıya İstanbul Bölge Milletvekili Özgür Karabat, Belediye meclis üyesi Ömer Elmas, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Gazi, eski kulüp Başkanları iş adamları ve yöneticiler yer aldı.

Söğütlüçeşme Birlikspor Kulübü Başkanı Ercan Demir , “Kulübümüzün amacı mahalle gençlerimizi kötü yollardan koruyarak sporu sevdirmek, öğretmek, ilçe ve Türk futboluna yeni yetenekler yetiştirmek. Kulübümüz üyeleri arasında birlik ve beraberliği artırmak için her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz kahvaltının 5.sini düzenledik. Kahvaltı programına 80’e yakın iş adamız katılırken, kulüp üyeleri ve sporcular arasında birlik ve beraberliği arttırmayı hedefliyoruz. Söğütlüçeşme Birlikspor Kulübü olarak Söğütlüçeşme'yi, Küçükçekmece ilçemizi Türkiye’de düzenlenen ulusal ve ulusalar arası organizasyonlarda en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

İstanbul Bölge Milletvekili Özgür Karabat'da yaptığı konuşasında Küçükçekmece ve Söğütlüçeşme'de yaşayan her bireyin içinde mutlaka Söğütlüçeşme sevgisi vardır. Ercan Başkan ve arkadaşlarının çabalarını ve çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Geçtğimiz futbol Sezon sonundaSöğütlüçeşme Birlikspor 'un ligi zirvede bitirerek bizleri gururlandırdı bu başarılarından dolayı kutluyor ve bölge milletvekili olarak her zaman yanınızda olduğumu belirtmek isterdim dedi.