SULTANMURATSPOR’DAN BİR TRANSFER DAHA!

SULTANMURATSPOR’DAN BİR TRANSFER DAHA!

İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Küçükçekmece Sultanmuratspor transfere doymuyor.

Yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Sultanmuratspor son olarak Süper amatör lig takımlarından Sütlüçespor ile yollarını ayıran Miraç Güven ile anlaşmaya vardı.

’DIŞ TRANSFERLER GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK’’

Dış transferlerle kadrosunu güçlendireceğini belirten Sultanmuratspor Genel Kaptanı Hayrettin Cantürk, ‘’ Geçtiğimiz futbol sezonu çok iyi bir kadro kurarak şampiyon olduk ve 1.Amatör lige çıkma başarısı gösterdik.2019-2020 Futbol sezonunda camiamızın baskı ve desteği ile Süper amatör lige çıkmak için yönetim, teknik ekip olarak çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz hafta sonu dış transferde üç yeni oyuncu ile anlaştık bugünde daha önce Profesyonel, Bölgesel lig takımlarında futbol oynamış kaliteli orta saha oyuncusu geçen yıl süper amatör lig takımı Sütlüçespor forması giyen Miraç Güven kardeşimizle anlaşamaya varmış bulunmaktayız.  Bugüne kadar 4 dış transfer oyuncu ile anlaştık görüşmelerini sürdürdüğümüz ön anlaşma yaptığımız beş futbolcu arkadaşımız 3. Lig veya Bölgesel Amatör liginde forma giymiş arkadaşlar her gün bir adım ilerleyerek yeni sezona güçlü ve Sultanmuratspor'u Süper amatör lige çıkaracak kaliteli ve güçlü bir takım oluşturmaya çalışıyoruz ifadelerini kullandı.

Transferinin ardından açıklamalarda bulunan Miraç Güven , “Sultanmuratspor’un başarısı için çalışacağım.” diye konuştu. Miraç Güven , “Transfer sezonunda birkaç takımla görüşmüştüm. Fakat en cazip teklif Sultanmuratspor’dan geldi. Sultanmuratspor yaptığı transferlerle zaten iyi bir ekip kurmaya başlamıştı. Ben de bu ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum.” dedi.

MİRAÇ GÜVEN

Kanarya Azim, Kasımpaşa Altyapı, T.H.Y, İstanbul Kastamonu, Ordu Ünyespor (3.Lig),Malatya Ordun( BAL),Adıyaman Belediye (BAL) ve Sütlüçespor takımlarında forma giydi