İKİTELLİ JUNİOR CUP TAMAMLANDI

İkitellispor kulübü  tarafından ilk kez düzenlenen ve üç hafta süren 2010 1. Junior Cup geleceğin yıldızları turnuvası sona erdi.

İkitellispor kulübü  tarafından düzenlenen 2010 1. Junior Cup geleceğin yıldızları turnuvası oynanan yarı final ve final maçların ardından tamamlandı.

İkitellispor kulübü  tarafından düzenlenen 2010 1. Junior Cup geleceğin yıldızları turnuvası  başladığı günden bittiği güne kadar birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.  2010 yaş gruplarının katılımı ile toplam 120 sporcu, antrenör ve veliler katıldı. Geniş kapsamlı görkemli bir turnuvaya ev sahipliği yapan İkitellispor kulübü bu her yıl geleneksel olarak düzenleyecek.  8 takımın geniş katılı ve katılan her takım 2010 doğumlu sporcular ile 3 kategoride kıyasıya mücadele ettiler. Yapılan dev organizasyonda minik sporcuların aileleri ile birlikte doyasıya hem eğlendiler, hem de tadını çıkardılar.

 İkitellispor kulübü  tarafından ilk kez düzenlenen ve üç hafta süren 2010 1. Junior Cup geleceğin yıldızları turnuvasında İkitelli’de bir ilk gerçekleştirildi. Dereceye giren takımlara kupa verildi . Yapılan bu dev organizasyon sonunda katılan her takım oldukça memnun bir şekilde ayrıldılar.  Her takım  kıyasıya mücadele ettiler ve birbirinden önemli karşılaşmalar oynandı. Katılan 120 sporcu oldukça eğlenceli bir turnuvada boy göstermenin 3 hafta boyunda tadını çıkarttılar. 

HABER / Yılmaz AKTEPE