SEFAKÖY KARTAL HAFTA SONU MAÇINA KİLİTLENDİ.

SEFAKÖY KARTAL HAFTA SONU MAÇINA KİLİTLENDİ.

Hafta sonu Süper Amatör Lige çıkmak için İstanbul Bulancak spor ile Play-Of maçı oynayacak olan Sefaköy Kartal spor kendi Tesislerinde hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Küçükçekemce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt, Sefaköy Kartalspor Kulübü Başkanı Yener Dayı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik kadro ve futbolcularla akşam antrenmanı öncesi bir araya gelerek takımımıza moral verdi.

 Sefaköy Kartalspor Kulübü Başkanı Yener Dayı yaptığı konuşmada, teknik ekibe ve futbolculara güvenin tam olduğunu vurguladı. Bugüne kadar elde ettikleri başarılardan dolayı takımımız kutlayan Başkanı Yener Dayı uzun bir lig maratonun sonuna artık gelmiş bulunmaktayız 18 hafta süren grup maçları sonrası grup ikincisi olarak sizinde bildiğiniz gibi Süper Amatör lige çıkmak için 5.Grubun ikinci olan İstanbul Bulancakspor ile pazar günü Avcılar Atatürk Stadında önemli bir Play-Of maçı oynayacağız ve karşılaşmayı kazandığımız taktirde Süper amatör lige çıkma başarısını göstermiş olacağız.

Güçlü bir rakibimiz var buraya kadar gelen hiç bir takım boş takım değildir rakibimizin güçünü biliyoruz tüm hazırlıklarımız o doğrultuda hafta sonu oynayacağımız bu önemli maç için 2 gün kamp yapacağız bu kampın önemli faydası olacağına inandığımız için hocamız ve yönetim böyle bir karar aldı sizler inanıyor ve güveniyoruz Allah yardımcımız olsun ifadelerini kullanırken teknik heyet ve futbolcular ise Başkan Dayı'nın konuşmasına alkışlarla karşılık verdi.

Küçükeçkemce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt'da yaptığı konuşmasında öncelikle Sayın Belediye Başkanımız Temel Karadeniz'in selam ve sevgilerini sizlere getirdim. Bir Küçükçekmeceli olarak sizlerle gurur duyuyoruz ilçemizin ve Sefaköy Kartalspor'un isminin başarıları ile anılmasından dolayı hafta sonu önemli bir maç var bu maçta siz değerli kardeşlerimize, başkanımıza, yöneticilerimize başarılar diliyorum emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

Sefaköy Kartalspor Tesisleri’nde Küçükeçkemce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt, Sefaköy Kartalspor Kulübü Başkanı Yener Dayı ve Yönetim Kurulu Üyelerin'de izlediği antrenman, ısınma ve açma germe hareketleriyle başladı. Ardından üç gruba ayrılan siyah beyazlı futbolcular pres ve pas, 5’e 2 top kapma çalışmalarının ardından gerçekleştirdi.

Sefaköy Kartalspor  Futbol A Takımı, antrenmanın ardından İstanbul Bulancak Play-OF için Bayrampaşa Titanik Otelde 2 gün kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.